Klubbens faste skydetider

Faste Skydearrangementer

Vi har faste træningstider to gange om ugen i sommer halvåret og tre gange om ugen i vinterhalvåret. Man skal være medlem eller have aftalt med formanden for at kunne skyde til disse arrangementer.

Onsdage på Kalvebod vil normalt bestå af kombiskydning på ca. 5 af banerne, men de resterende baner vil være tilgængelige til almindelig træning.

Lørdage på Kalvebod vil som oftes bestå af almindelig træning, men ved den første lørdag i måneden, vil der være øvelser i terrænskydning og ved den sidste vil der nogle gange være sekundskydning. Terrænskydningen vil som regel lægge beslag på ca. 5 baner og de resterende baner vil være tilgængelige til almindelig træning. De gange der vil være sekundskydning vil vi rykke ud på 12.5 meter og der vil derfor ikke være mulighed for at skyde på 25 m.

Onsdage i DGI Byen vil normalt bestå af skydning med kaliber .22 gevær/pistol/revolver og luftgevær/-pistol på 10 m. eller 15 m. bane. Her vil der ikke være mulighed for at skyde med en større ammunitionstype end kaliber .22.

Cirka en gang om måneden vil der også være riffelskydning på KSC. Du kan se i kalenderen hvornår et er.

Det koster 20 kr. at træne på pistolbanerne på KSC, men så er indstiksskiverne også gratis. (Brug 10 og det hele er tjent hjem eller 5 og lidt kaffe  😛 ). Riffelskydning og skydning i DGI-byen er med fri entré.

(Reglerne for Kombipistol i pdf)

SF49-logo-75_bw

Vores faste tider fordeler sig således:

Hele året:

Onsdag

Kl. 10 – 12

Kalvebod

Hele året:

Lørdag

Kl. 09 – 12

Kalvebod

Fra September
til og med April:

Onsdag

Kl. 17 – 19

DGI-Byen

Adresserne for de to lokaliteter er her:

Kalvebod Skyttecenter
KSC
Selinevej 5
2300 København S

Skyttehuset
DGI Byen
Tietgensgade 65
1704 København K