Hvordan bliver jeg bruger?

Denne side er under opbygning.

NoOneOpret bruger:

For at blive bruger skal du bare have din e-mailadresse og klikke på “Opret bruger” i menuen foroven. Du vil så komme til “Opret bruger”-siden. Der skal du skrive dit brugernavn og nedenunder indtaster du din e-mail. Du vil snart herefter modtage en mail med et link du skal gå til og oprette en kode til dit brugernavn … og så er du blevet abonnent. Du kan læse mere om brugerroller på dette link: Læs mere her.

Log-in:

For at logge ind skal du trykke på “Log-in” i den øverste menu. Så udfylder du brugernavn eller e-mail og kodeord i de respektive felter. Tryk så “Log-in” nedenfor og så er du logget ind. Der skulle nu være en tynd mørk menu foroven med de muligheder du har, på det niveau du har.

Abonnent:

Abonnenten har ingen særlige rettigheder. De kan hverken publicere eller administrere indhold. Dog vil en abonnent hurtigt kunne skrive kommentarer, da oplysningerne (navn, mail og hjemmeside) allerede er kendt af systemet og hvis man laver en konto hos Gravatar kan man få et profilbillede.

bidrag_1Bidragsyder:

At være bidragsyder giver en adgang til medlemszonen og til at lave indlæg, ud over hvad abonnentniveau giver lov til. Så hvis du vil have adgang, skal du skrive en besked til formanden@sf49.dk. Husk at oplyse om dit brugernavn hvis ikke det er dit eget.

Forfatter:

Forfattere kan alt, hvad en bidragyder kan. Derudover kan forfattere selv udgive deres indlæg og uploade billeder til mediebibliotektet. Forfattere kan kun administrere egne indlæg, og kan redigere og slette indlæg, selv efter at de er udgivet. Hvis du vil være forfatter skal du skrive en besked til formanden@sf49.dk. Husk at oplyse om dit brugernavn hvis ikke det er dit eget.

Redaktør:

Redaktøren kan alt, hvad en forfatter kan. Derudover kan vedkommende administrere, dvs. godkende og slette, kommentarer og links. De kan oprette og administrere kategorier, og så kan de udgive og administrere alle indlæg. Endvidere kan redaktøren også administrere sider. Hvis du vil være redaktør skal du skrive en besked til formanden@sf49.dk. Husk at oplyse om dit brugernavn hvis ikke det er dit eget.

Administrator:

Administratorrollen er den øverste rolle, og kan alt hvad en redaktør kan. Derudover kan administratoren opdatere, tilføje og slette bloggen, plugins og themes. De kan ændre bloggens indstillinger og administrere andre brugere. Kort sagt har administratoren adgang til alt på bloggen!

Mere følger lige så snart det er skrevet.

Udgivet i Om hjemmesiden

Skriv et svar