Fastelavnsskydning 2017

SF49_Fastalavn-RecoveredSå fik vi skudt katten af tønden igen i år. Det var en dejlig kold solskinsdag på Kalvebod, hvor afsnit E nærmest var blevet til en ishockeybane.

Pointene på skiven var fordelt på følgende måde: 25 for at ramme den sorte cirkel i midten og for de gule og grønne felter udenom fik man forskellige point fra 2 til 9. Det sammenlagte pointtal blev så ganget med det antal gule og grønne felter man havde ramt. Sidst men ikke mindst, gav det minus 50 point at ramme den stakkels kat.

Der var tolv skytter som deltog og første runde blev skudt fra 8 meter. Da røgen havde lagt sig var der seks skytter som havde skudt sig til ens resultat på 220 point, hvilket gjorde at de skulle skyde om. Denne gang blev der skudt fra 20 meter og en afgørelse blev fundet og det var i nævnte rækkefølge: Bo, Poul, HC, Tommy, Bent, Mathias, Heinrich og Bernt. Og syntes man ikke det var spændende nok blev der ved revisionen af resultatet fundet en regnefejl. Det gjorde at der var en skjult vinder som ikke var blevet fundet fra første omgang, som havde skudt sig til førstepladsen i første runde med et pointtal på 222.

Det betød at den endelige vinderrække med ret til premier blev: Henning, Bo, Poul, HC, Tommy, Bent, Mathias, Heinrich og Bernt.

 

Udgivet i Fastelavnsskydning, Galleri

Skriv et svar