Om hjemmesiden

Vores hjemmeside har brug for jeres bidrag!

maxresdefaultFor at gøre det, skal I oprette jer som brugere, som giver jer adgang til at lave indslag og lign. Umiddelbart giver en oprettelse som abonnent bare adgang til lave kommentarer osv., men hvis man har mod på mere, kan I sende en mail til Bo eller mig og blive bidragsydere, forfattere, redaktører og administratorer m.m. Man kan f.eks. først lave indslag og komme ind i medlemsafdelingen når man som minimum er bidragsyder.

Hvis der skulle være nogen der kender lidt til WordPress og internet … eller har mod på at kaste sig ud i det uden faldskærm … så spark lige til Bo eller mig.

Det er vores håb, at I deltager aktivt i at gøre hjemmesiden til et interessant sted, så byd ind med kommentarer, sure opstød, klap på skulderen og hvad I ellers kan finde på. Det er absolut ikke svært. Hvis man kan finde ud af at skrive en mail, kan man også dette her …

Afdelingen for medlemmer er primært lavet for at vi som medlemmer kan lave indlæg m.m. som kun kan ses af andre medlemmer. For at komme ind i afdelingen for medlemmer, skal man som nævnt lige have fat i Bo eller mig. Når man så skriver noget kan man markere det med et flueben som medlemsmateriale og så er det lukket for andre.

Læs mere om brugere

Udgivet i Om hjemmesiden
3 kommentarer til “Om hjemmesiden
  1. mm HC siger:

    Dette er et eksempel på en kommentar. Hvis du vil vide hvordan man gør skal du vælge kategorien “Ny hjemmeside” og så vælge “Hvordan bliver jeg bruger” eller trykke på knappen “Læs mere om brugere” lidt længere oppe.

  2. mm Bent Poulsen siger:

    Hej HC du burde sætte din E-mail (webmaster) ind på hjemmesiden!
    Tubæk er den 5. juni ikke den 4. juni

Skriv et svar